Kanariøyene.net

Din ferieguide til Kanariøynene!

 

Playa de las Canteras er en stor strand som ligger talt midt i storbyen Las Palmas på Gran Canarias nordlige side. Dette var stranden Skandinaverne først ble kjent med i chartertrafikkens begynnelse til Kanariøyene. Senere som sørsiden av øya har blitt utviklet har mye av turistflommen havnet der. Las Canteras stranden preges derfor i større grad av lokalbefolkningen en mange av de typiske turiststrendene på Kanariøyene.

På Las Canteras stranden kan du med andre ord oppleve lokalt strand liv på en helt annen måte enn du kan på de typiske turiststrendene på kanariøyene forøvrig. Du får dermed større opplevelse av å faktisk befinne deg i et fremmed land enn for eksempel på Puerto Rico stranden hvor du faktisk klarer deg enkelt gjennom dagen med det norske språket.

Et ferieopphold i Las Palmas gir deg en flott kombinasjon av strand liv og storbyliv og anbefales til viderekomne turister som vil besøke øyene av andre årsaker enn bare sol og fest. Dersom du ønsker sol og fest finner du allikevel nok av det i Las Palmas.

Copyrighted content. All Rights Reserved.