Kanariøyene.net

Din ferieguide til Kanariøynene!

Maspalomas Stranden

 

Maspalomas stranden er et av de mest populære turistmålene på Gran Canaria når det kommer til sol og bading. Stranden ligger sør på Gran Canaria på Maspalomas, like ved Meloneras og heller ikke langt unna Play del Inglés.

 

Stranden preges av sin helt spesielle natur og vegetasjon med vakre sanddyner som er en liten mini ørken. Stranden er lett tilgjengelig med offentlig transport som buss, taxier eller leiebiler.

 

Maspalomas stranden har noe for enhver smak. Den 7 km lange stranden er delt opp i tre hovedområder, som alle har sine egne forskjeller. Den begynner ved Playa del Inglés, som er en lang, sølvfarget sandstrand som er perfekt for soling og bading. Det andre området er Playa de Maspalomas, som er en lang, bred strand preget av relativt store bølger. Du kan hå hele veien langs stranden fra Playa del Inglés til Maspalomas stranden. Litt videre finner du stranden Playa de Meloneras, som er en roligere strand som passer perfekt for familier og de som ønsker å kose seg i stillhet.

 

Maspalomas stranden har en del bølger og passer derfor ikke så veldig bra for mindre barn. Bølgene er nok ikke store nok til at man kan ha glede av surfing, men man kan likevel ha mye moro i dem.

 

Maspalomas har også en delvis adskilt nudiststrand for dem som ønsker å nyte solen i full frihet.  Her kan den nysgjerrige se litt av vært hvis man velger å oppsøke det og gå tur i sanddynene litt i bakgrunnen av selve nudiststranden. Du er herved advart.

Copyrighted content. All Rights Reserved.